Hírek

1 milliárd dolláros bevételnél tart a Marvel Kapitány

Marvel Kapitány átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt. Ezzel a hetedik Marvel film lett, aminek sikerült ennyi bevételt hoznia.

Április 3-ával a Marvel Kapitány világszerte 1 milliárd dolláros bevételt hozott. Brie Larson filmje ezzel olyan önálló szuperhősmozikhoz csatlakozott a Marvel Univerzumban, mint az Amerika Kapitány: PolgárháborúFekete Párduc és a Vasember 3. A három Bosszúállók-résszel együtt összes hét olyan Marvel film van, amelynek sikerült 1 milliárd dollárt hoznia.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Ezzel az eredménnyel persze nemcsak a Marvel, hanem a Disney is jól járt: a női szuperhős eredetfilm a tizennyolcadik a sorban, amely átlépte a milliárdos határt. A Variety szerint összességében a Marvel Univerzum huszonegy produkciója 18,5 milliárd dolláros bevételt csinált.

Ezzel egyébként a Marvel Kapitány legyőzte a másik női szuperhőst, Wonder Womant, mivel az világviszonylatban „csak” 841 millió dollárt hozott.

A hírnek egyébként maga Carol Denvers, azaz Brie Larson is nagyon örült. A színésznő a Twitteren köszönte meg a rajongóknak a támogatást és az érdeklődést.

„A barátnőnk, Carol Denvers épp most csatlakozott az Egymilliárdos Klubba! Végtelenül köszönöm, hogy segítettetek nekünk elérni ezt a mérföldkövet. Öröm volt megosztani ezt a karaktert a világgal. Imádtam látni a cosplayt, a fan artot és hallani a szenvedélyes szavaitokat a hősünkről.”

Podcast

Hirdetés

Hirdetés