Hírek

Egy sorozatban Nicole Kidman és Reese Witherspoon

big little lies Reese Witherspoon és Nicole Kidman, Oscar-díjas színésznők egy új amerikai tévésorozatban vállaltak főszerepet, melynek forgatókönyvét az Ally McBeal-szériát is jegyző David E. Kelley írja.

A sorozat alapjául szolgáló regény, Liane Moriarty ausztrál író Big Little Lies című könyve három kisgyermekes édesanyáról szól, akik rejtélyes gyilkosságba keverednek.

Az amerikai és az ausztrál sztár játssza a három nő közül kettő szerepét, a harmadik színésznőt még nem választották ki. A főhős anyukák látszólag tökéletes élete egy katasztrofális szülői jótékonysági estélyen lepleződik le. Witherspoon és Kidman társproducerei is lesznek a sorozatnak. A Hollywod Reporter szerint a sorozatot amerikai kábel- és nettévéknek adják el.

Witherspoon utoljára 2000-ben tűnt fel a tévé képernyőjén, akkor a Jóbarátokban játszotta a Jennifer Anistont híressé tevő Rachel sorozatbeli testvérét, Jillt. A Texas királyai és A Simpson család című rajzfilmekben pedig hallható volt a hangja.

Kidman számos ausztrál sorozatban szerepelt pályafutása elején, többek közt az 1983-ban indult Ausztrál expresszben. A Hemingway és Gellhorn című tévéfilmben Clive Owennel együtt játszott, ezért az alakításáért Golden Globe-díjra is jelölték.

A tévé képernyőjére készülő filmes világsztárok közül Witherspoon és Kidman olyan nagyságok nyomába lépnek, mint Kevin Spacey, Billy Bob Thornton, Halle Berry, Martin Sheen, Alec Baldwin, Matthew McConaughey és Woody Harrelson.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés