Hírek

Egyedülálló, zeneválasztós előzetes készült a Pécsi szálhoz! 

Május 9-én érkezik a hazai mozikba Lévai Balázs zenés filmje, a Pécsi szál, a főszerepben Szabó Simonnal és olyan könnyűzenei sztárokkal, mint a Kispál és a Borz, a Halott Pénz, a Punnany Massif, a 30Y, Takáts Eszter és a Junkie Jack Flash – az előzeteshez pedig Te döntheted el, milyen zenét választasz.

A filmhez most elkészült egy vadonatúj, közel 1 perces előzetes, amelynek az a különlegessége, hogy a néző választhatja meg a zenéjét. Mindenki maga döntheti el, hogy a Punnany, a Halott Pénz, a 30Y vagy a Kispál jól ismert slágerével nézi és hallgatja meg, hogyan ered Szabó Simon a zenekarok és a pécsi titok nyomába. Az előzetest a Robbit Creative készítette.

Hogyan lett Pécs a magyar könnyűzene fellegvára – ezt a kérdést feszegeti Lévai Balázs filmje. Pécsről indult a Kispál és Borz, a Punnany Massif, a Halott Pénz, a 30Y, Takáts Eszter és a Junkie Jack Flash, sok más banda mellett. Mi lehet a város titka? A mediterrán klíma vagy a mecseki uránbánya sugárzása? A tettyei dombok visszhangja? Emma néni, a legendás karvezető? Vagy van valami a levegőben?

Szabó Simon (Moszkva tér, Papírrepülők, Kölcsönlakás) Indiana Jonesként ered a rejtély nyomába, és önmagát, de a pécsi zenekarokat sem kímélve próbálja kideríteni, miben áll a nagy titok. Lévai Balázs zenés filmje egy backstage-buliba oltott nyomozás története a legnagyobb pécsi zenei sztárokkal.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..