Hírek

Egyelőre nem félünk – NOS4A2 előzetes

Az AMC-n hamarosan debütál a NOS4A2 címen futó horrorsorozat Zachary Quinto főszereplésével. Az előzetes azonban egyelőre nem túl meggyőző.

Bram Stoker 1897-ben megírta a Drakulát. Ez alapján Warnau 1922-ben megrendezte a Nosferatut. Ebből Joe Hill 2013-ban könyvet írt NOS4A2 címen, amiből most sorozat készült, és június 2-án kerül az AMC műsorára.

Joe Hill története azonban már jócskán eltávolodik az eredeti Drakula történettől. A könyv és a sorozat is egy fiatal nő és a titokzatos és veszélyes Charles Manx köré épül. Előbbi képes motorjával elveszett dogokat megtalálni, ha áthalad egy bizonyos hídon. Utóbbi pedig Drakula és Nosferatu utódja: gyermekeket rabol és változtat borzalmas és kegyetlen lényekké. Kettejük több idővonalon futó küzdelme adja a modern, természetfelettivel kevert horror-alkotások magját.

A sorozatot Jami O’Brien rakta össze, a főszerepben pedig Zachary Quinto és Ashleigh Cummings láthatók.

Alább az első előzetes, amely azonban valahogy nem adja át, hogy mennyire ijesztő, kísérteties, izgalmas vagy feszült lesz a sorozat. Már ha egyáltalán az lesz.

A NOS4A2 június elején érkezik az AMC-re, akkor kiderül, milyenre is sikerült a kész alkotás.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com