Hírek

Egyre több szuperprodukció a Netflixen, most a Bosszúállók rendezőivel készítenek kalandfilmet

A Russo-fivérek producerként működnek közre a Netflix legfrissebb kalandfilmjében, a Dhakában, melynek forgatási helyszíneiről is lehullott a lepel.

Sam Hargrave rendezői debütálása, a Netflix saját gyártású akció-kalandfilmje, a Dhaka ázsiai helyszíneken forog majd. Az indiai Ahmedabadban és Mumbaiban rögzített jelenetek után a produkció Thaiföldre költözik majd.

A filmben szerepet kap majd Chris Hemsworth, David Harbour, Golshifteh Farahani, Manoj Bajpayee, Randeep Hooda, Priyanshu Painyuli és az elsőfilmes Rudhraksh Jaiswal. A Dhaka Joe Russo forgatókönyvéből készül, a történet szerint egy fiatal fiú a drogháború közepébe csöppen, amikor egy zsoldos (feltehetőleg Hemsworh) a segítségéére siet.

Az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború rendezőpárosa, Anthony és Joe Russo producerként atyáskodik majd a projekt fölött, melyről a film rendezője, Sam Hargrave – aki rendezőasszisztensként számos nagy költségvetésű produkcióban (A könyvelő, Deadpool 2.) szerzett tapasztalatot –, úgy nyilatkozott, reméli, hogy minél szélesebb közönséghez tud szólni.

A film forgatása 2019 február végére van ütemezve, pontos premierdátum egyelőre nem ismeretes.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés