Hírek

Együtt látható az eddigi összes James Bond

James Bond filmzenekoncert

James Bond filmzenekoncertElőször és csak rövid ideig lesz együtt látható mind a hat Bond-színész viaszszobra Madame Tussaud londoni panoptikumában ősszel, a 007-es ügynökről szóló legújabb film bemutatója alkalmából.

A titkosügynököt jelenleg megformáló Daniel Craignek már van szobra a népszerű látványosságban, de a Spectre című film október 26-i premierje remek alkalmat nyújt a panoptikumnak, hogy még több vendéget vonzzon.

Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton és Pierce Brosnan viaszmásán még dolgoznak a mesterek. A figurákat október 17-től lehet megtekinteni. A szobrok ruháit az Oscar-díjas jelmeztervező, Lindy Hemming készíti a filmekben viselt eredeti szmokingok alapján.

A színészek közül George Lazenby modellt ült a szobrászoknak, a többiek mását azonban a megadott méretek alapján kell elkészíteniük a mestereknek.

„Mindenkinek megvan a kedvenc 007-ese, legyen az, akinek filmjein felnőtt vagy az, akit először látott a vásznon” – mondta Edward Fuller, a londoni Tussaud-panoptikum igazgatója, aki szerint a Bond-franchise egyszerre nosztalgikus és elképesztően modern: generációkat hoz össze, hogy megnézzék Ian Fleming híres karakterének legújabb megtestesítőjét a mozikban és a régieket a tévén. „Nálunk nagy hagyománya van a Bond-figuráknak, de ez lesz az első alkalom, hogy a rajongók mind a hat színészt együtt láthatják” – fogalmazott.

A Madame Tussaud úgy tervezi, hogy a londoni kiállítást követően más helyszínekre is elviszi a szobrokat.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com