Hírek

Éjfekete szatírában játszik együtt Woody Harrelson és Andy Serkis

Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2) - Woody Harrelson

A két színész Louisa Harlanddal áll színpadra Londonban, David Ireland díjnyertes darabjában, az Ulster American-ben.

Woody Harrelson, Andy Serkis és Louisa Harland lesz a főszereplője az Ulster American című darabnak a londoni Riverside Studiosban – írja a Variety.

A fekete komédiában egy Oscar-díjas amerikai színész, egy angol rendező és egy északír drámaíró egy új darab próbáira készül, amely mindannyiuk karrierjét megváltoztathatja. Azonban kiderül, hogy nem egy oldalon állnak, így félő, hogy kicsúszik a kezükből az irányítás.

Az Emmy-díjas és Oscar-jelölt Harrelson két évtized után tér vissza a londoni színpadra az Oscar-díjas amerikai színész, Jay Conway szerepében. A BAFTA- és Emmy-díjas Andy Serkis az angol rendezőt, Leigh Carvert, míg a Derry Girls színésze, Louisa Harland az északír drámaírónőt, Ruth Davenportot alakítja. A darabot Jeremy Herrin rendezi.

David Ireland darabjának világpremierje 2018-ban volt az edinburgh-i Traverse Theatre-ben. A Ulster American elnyerte a Carol Tambor Best of Edinburgh Award és a Scotsman Fringe First Award díját.

Herrin azt nyilatkozta, „Nagyon örülök, hogy ez a hullámvasúthoz hasonló darab ekkora tehetségeket hívott össze, hogy együtt játsszanak ebben az éjfekete komédiában a gyönyörűen felújított Riverside Studiosban. Mindig is csodáltam David Ireland bátorságát, és azt, ahogyan pellengérre állítja a sokféle színben megjelenő nagyképűséget. Megtiszteltetés, hogy elhozhatjuk Londonba a legendás Woody Harrelsont; hogy Andy Serkist újra a színpadon üdvözölhetjük, miután a filmekben oly nagy sikert aratott; és hogy a zseniális Louisa Harland mindkettőjükkel szemtől szemben állhat. Izgalmas este lesz, és már alig várom, hogy lássam a közönségünk reakcióját erre a kirobbanó show-ra.”

Az Ulster American december 4-től 2024. január 28-ig látható a Riverside Studiosban.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!