Hírek

Ekkor érkezik Guy Ritchie és Jason Statham új közös filmje

Lecserélték a címét Guy Ritchie következő akcióthrillerének, melyben Jason Statham és Hugh Grant is szerepel. Azt is megtudtuk, hogy 2022 elején kerül a film a mozikba.

Korábban Five Eyes címmel futott az a projekt, melynek történetében egy szuperkém és csapata áll, akik egy hollywoodi hírességet rángatnak el egy világmegmentő akcióra. Az ügynököket Orson Fortune (Jason Statham) vezeti, a filmben pedig olyan színészek kaptak még helyet, mint Aubrey Plaza, Cary Elwes, Josh Hartnett vagy az Úriemberekben is nagyot játszó Hugh Grant.

Ritchie egyáltalán nem pihen, az utóbbi négy évben folyamatosan gyártja a produkciókat,

ráadásul az Operation Fortune: Ruse de guerre zsinórban a második film, amit a rendező, Guy Ritchie Jason Stathammel készít közösen. Idén nyáron találkozhattunk A pénzszállító című francia krimi feldolgozásával a mozikban, mely Egy igazán dühös emberként futott. Statham és Ritchie kb. egyszerre indultak a filmvilágban A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsővel és a Blöffel, most pedig újra egymásra találtak.

wrath of man

A rendező ezúttal is biztosra megy, hiszen legutóbbi két filmjének forgatókönyvírói, Ivan Atkinson és Marn Davies is visszatérnek. Ez már csak azért is jó ómen, hiszen Ritchie alkotásai, melyeket az említett írókkal közösen készített, egészen jövedelmezők lettek az utóbbi időben. Az Úriemberek egy 22 milliós költségvetést követően szerzett 115-öt, míg az Egy igazán dühös ember a 40 milliós büdzséjét fejelte meg 104-gyel.

Az Operation Fortune 2022. január 21-én várható az amerikai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com