Hírek

Elárulták, milyen lesz a Jurassic World 2

jurassicMindenki arra számított, hogy a hihetetlenül sikeres Jurassic World – több mint 652 millió dolláros bevétel – folytatása a szokásos mintát követi majd. Azaz minden nagyobb lesz: a költségvetés is, a dínók is meg az akciójelenetek is.

Colin Trevorrow, az első rész rendezője és az új epizód egyik forgatókönyvírója azonban cáfolja, hogy ebbe az irányba szeretnének elmenni. „Nem hinném, hogy a közönség azt várja, hogy legközelebb minden nagyobb legyen, mert nem ezért szeretik ezt a sorozatot – mondta Trevorrow a Jurassic Outpostnak. – Azt tervezzük, hogy izgalmasabb és rémisztőbb lesz. Így kell bánnunk ezzel a történettel, ez a helyes módszer. Ezért is választottuk rendezőnek JA Bayonát.” A spanyol Bayona a horror mestere, kultikus filmjét, az Árvaházat a műfaj egyik legjobbjaként tartják számon. A lehetetlen című drámáját pedig Oscarra jelölték.

A Jurassic World 2-ben visszatér az előző rész két főszereplője, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, a többi szereplőről egyelőre nem tudni. A rajongók folyamatosan reklamálnak, hogy szeretnék viszontlátni az első széria sztárjait, Sam Neillt, Laura Dernt és Jeff Goldblumot, de erről még nem született döntés.

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com