Hírek

Elborult előzetest kapott az új Az Öngyilkos Osztag

suicide squad öngyilkos osztag margot robbie

Régi és új szereplőkkel itt az első előzetes a James Gunn-féle Az Öngyilkos Osztaghoz. De még milyen! A galaxis őrzői rendezője látszólag ezúttal is hozza a formáját, sok-sok sztárral az oldalán.

Az Öngyilkos Osztag öt évvel ezelőtt, 2016-ban David Ayer kezei közül került ki, a fogadtatása pedig finoman szólva sem volt pozitív. A neon színekben úszó képregényfilm az A-listás alkotók ellenére sem állt igazán össze.

Most James Gunn, a Marvel legeredetibb szuperhős darabjainak író-rendezője kapta meg a feladatot, hogy ismét elmesélje Harley Quinn és a többiek történetét. Lehetőleg jobban, mint elődje.

Margot Robbie vezényletével számos színész tér vissza, akiket anno az első filmben is láthattunk. Joel Kinnaman, Viola Davis és Jai Courtney korábbi szerepeikben tündökölnek ismét.

Az újoncokat pedig Idris Elba vezeti: csatlakozott Az Öngyilkos Osztaghoz Pete Davidson, Nathan Fillion, John Cena, David Dastmalchian, Alice Braga és Michael Rooker is.

Míg az előzetes egyik ékkövét jelentő CGI-cápa, King Shark hangját Sylvester Stallone szolgáltatja.

Ilyen szereplőgárdával érkezik tehát az antihősös alkotás, amelynek forgatókönyvét szintén James Gunn szolgáltatta. Aki nem mellesleg korábban azt nyilatkozta, hogy csak azzal a feltétellel fogadta el a Warner Bros. és a DC felhívását, ha szabad kezet kap a karakterek sorsa felett. Azaz elviekben senki sincs biztonságban, még a legismertebb figurák sem. Éppen ezért érthető is, hogy R-rated besorolást kapott a darab. Ugyanezért az előzetes csak magán a YouTube-on látható, de a linket azért ide tettük.

Az Öngyilkos Osztag 2021-es változata az HBO Max-on debütál augusztus 6-án. Mi reméljük, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligájához hasonlóan majd ez a film is felkerül az HBO Go-ra, hogy a hazai közönség is premierkor láthassa James Gunn legújabb nagy dobását.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com