Hírek

Elérhető a novemberben érkező The Curse teljes előzetese

the curse-nathan fielder-emma stone

November 10-étől látható a műfaji határokat feszegető drámasorozat Emma Stone, Nathan Fielder és Benny Safdie főszereplésével.

A Showtime novemberre tűzte ki a The Curse című sorozat premierjét, amihez egy trailert is bemutattak. A világpremier a 2023 New York-i Filmfesztiválon volt október 12-én, csütörtökön, ahol az első három epizódot vetítették.

A cselekmény egy állítólagos átok körül forog, ami egy friss házaspár kapcsolatát teszi próbára. Az Emma Stone és Nathan Fielder által alakított pár saját házfelújítási műsorukat forgatják, miközben próbálnak gyermeket vállalni. A műfajok keverésén kívül az előzetes humort és éles társadalomkritikát ígér. A főszereplők közt látható még Benny Safdie, a vendégszereplők között pedig az Oscar-jelölt Barkhad Abdi, az Emmy-jelölt Corbin Bernsen és Constance Shulman.

„A friss házasok, Whitney és Asher meg vannak győződve arról, hogy a Fliplanthropy-val, az új, társadalmilag tudatos valóságshow-val segítenek közösségeket építeni – és életeket menteni – környezetbarát otthonok fejlesztésével. De minden kamera előtti felújítás mögött kamerán kívüli pusztítás útja húzódik, amikor egy problémás átalakítás, egy egészséges adag irrealitás és egy pár tudatlan kívülálló összeütközik” – írja a hivatalos szinopszis.

A Showtime és az A24 koprodukciójában készülő sorozat alkotói, executive producerei és írói Benny Safdie és Nathan Fielder, aki a rendezői feladatokat is ellátja. Szintén executive producer Josh Safdie. Emma Stone mellett Dave McCary és Ali Herting is producerek.

A The Curse tíz epizódja november 10-én, pénteken debütál a Showtime és a Paramount+ előfizetői számára.

Lajó Odil

Lajó Odil az ELTE filmtudomány mesterszakos hallgatója. Különösen érdekli a spanyol és a kelet-európai kortárs film, a realista és feminista filmelméletek, a coming-of-age történetek, a mumblecore és a videojátékok.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!