Hírek

Elhalasztották a Végtelen útvesztő lengyelországi bemutatóját egy tragédia miatt

A Végtelen útvesztő című horrorfilm forgalmazója, a United International Pictures hétfőn közölte, hogy elhalasztják a film premierjét, miután az észak-lengyelországi Koszalinban működő szabadulószoba öt tizenéves lány halálának színterévé vált.

Előzetes letartóztatásba helyezte az észak-lengyelországi Koszalinban működő kerületi bíróság hétfőn a városban működő, öt tizenéves lány halálának színterévé váló szabadulószoba üzemeltetőjét. A nap folyamán a hatóságok újabb hasonló szórakozóhelyek bezárását rendelték el országszerte. A 28 éves vállalkozót három hónapra tartóztatták le, az ügyészség a gázrobbanás veszélyének tudatos előidézésével gyanúsítja őt, valamint azzal, hogy szándékolatlanul öt 15 éves lány halálát okozta. Ha bűnösnek találják, 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Adam Robitel amerikai rendező Végtelen útvesztő című horrorfilmjének forgalmazója, a United International Pictures hétfőn közölte: a koszalini tragédia miatt határozatlan időpontig elnapolták az alkotás lengyelországi bemutatóját, amelyre január 11-én került volna sor. A filmben hat, egymást nem ismerő ember titokzatos meghívót kap egy szabadulószobába, egymillió dollárt érő jutalmat ígérnek nekik, és a szereplők halálos veszélybe kerülnek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com