Hírek

Elhunyt 54 éves korában Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley, Elvis Presley egyetlen gyermeke, 54 éves korában elhunyt. A művész tovább vitte apja örökségét, és maga is zenészként futott be karriert.

Lisa Marie Presley csütörtökön, 54 éves korában egy Los Angeles-i kórházban hunyt el, ahova szívmegállással vitték be, mindösszesen két nappal azután, hogy édesanyjával, Priscilla Presley-vel részt vett a Golden Globe-gálán, ahol Austin Butler elnyerte az Elvis című film főszerepéért a legjobb drámai főszereplőnek járó díjat. A díjátadót megelőzően a család részt vett a film partiján is, ahol tisztelegtek a rock an roll királyának 88. születésnapja előtt.

„Annyira le vagyok nyűgözve ettől a filmtől és attól a hatástól, amit Austin elért. Annyira büszke vagyok. Tudom, hogy apám is nagyon büszke lenne” – mondta Lisa Marie az eseményen Butler alakításáról.

A világ egyik leghíresebb emberének egyetlen gyermekeként Lisa Marie Presley ötéves korában át kellett élnie szülei válását, majd apja kilenc éves korában bekövetkezett halálát. Voltak problémái a szerhasználattal, és tagja volt szcientológiai egyháznak is. Négyszer házasodott, többek között Michael Jacksonnal és a Nicolas Cage-gel is összekötötte életét egy rövidebb ideig, ami miatt állandó szereplője volt a bulvársajtónak. Énekes-dalszerzőként három albumot adott ki.

Bár apja és lánya, a Zolából, az Mindig az ördöggelből és a Mad Max: A harag útjából ismerős Riley Keough is több filmben szerepelt, Lisa Marie csak távolról figyelte az álomgyárat.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com