Hírek

Elhunyt Fred Willard

86 éves korában elhunyt Fred Willard színész, aki több mint 300 filmben és sorozatban szerepelt karrierje során – írja a Rolling Stones.

A leginkább komikus karakterekként, főként vígjátékokban felbukkanó Fred Willard közel 55 éves pályafutása során számtalan szerepben megfordult már. Sokak ismerik őt a Modern családból, a Szeretünk Raymondból, a Lármás családból, az Életkritikusból, esetleg a Gazdagok és szépekből. De állandó szerepei mellett megannyi sorozat, pl. Halottnak a csók egy-egy epizódjában is felbukkant.

Persze Willard nem kötelezte el magát a kisképernyő mellett: színházi és filmes alakításai is széles skálát fednek le. Ő volt Buck Laughlin a Nem kutya, és Ron Albertson a Guffmanra várva című vígjátékokban, Mike LaFontaine az Egy húron című zenés komédiában, de szerepelt A turnéban, a Mascotsban, és A fekete ötven árnyalatában is. A mindig jó kedélyű komikus brillírozott ha improvizációról volt szó.

A színész legutolsó sorozata, a Steve Carell főszereplésével készült Űrhadosztály május 29-én érkezik a Netflixre. A Space Force-t és Trump űrprogramját kifigurázó vígjáték első évadának mind a tíz részében láthatjuk majd őt.

Fred Willard halálhírét a lánya közölte, az alkotó álmában távozott békésen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com