Hírek

Elhunyt Jack Carter

Jack CarterJack Carter június 28-án Beverly Hills-i otthonában hunyt el légzési elégtelenségben. Professzionális karrierjének kezdetét a Broadway színpadán való feltűnése jelentette. A Call Me Mistert, a Texaco Star Theatre show követte, amely igazi áttörést okozott.

A Broadway mellett gyakran feltűnt drámai szerepekben a televízióban. A The Last Hurrah esetében Carroll O’Connor, a The Sex Symbolban pedig Connie Stevens és Shelley Winters játszottak oldalán. Rengeteg számunkra ismerősen csengő műsorban kapott szerepet, a Baywatchtól kezdve, a Hetedik mennyországon át, a Family Guyig.

A kevesebb, mint egy évig, 1963 szeptemberétől 1964 márciusáig tartó The Judy Garland Show gyakori vendégeként szórakoztatta a közönséget.

https://www.youtube.com/watch?v=Z-NqDtJuFtE

A Született feleségekben is volt egy kisebb szerepe, Mr. Fishmanként.

Ezen kívül feltűnt számos sorozatban, a lista a teljesség igénye nélkül: Shameless – Szégyentelenek, Egy kapcsolat szabályai, New Girl – Új lány, Vészhelyzet, Phil a jövőből, Helyszínelők…

Szin Karolina

Rovatvezető - Játék, Interjú

ELTE filmszakot végzett szabadúszó filmkritikus és grafikus.
Imád különleges emberekkel megismerkedni, lelkes utazó és fesztiváljáró.

Filmek: gyermeteg módon szereti az aranyos, régi vágású, szép grafikájú filmeket, animációkat (Tomm Moore, Sylvain Chomet, Gabrielle Vincent munkái), a magával ragadókat (Iñárritu, Malick, Jamin Winans), a kortárs magyart, illetve az ehhez részben viszonyítási pontként szolgáló rendszerváltó alkotásokat. E-mail: [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés