Hírek

Elhunyt Kelly Preston, a Jerry Maguire sztárja

Kelly Preston a mellrákkal való hosszú küzdelem után vasárnap délután hunyt el. A hírt férje, John Travolta jelentette be.

A hawaii születésű színésznőt olyan filmekből ismerhetjük, mint a Háború a Földön, az Űrtábor, az Ikrek, a Jerry Maguire – A nagy hátraarc, a Nekem 8, A pálya csúcsán, a Meglesni és megszeretni vagy a Szuper felsőtagozat. Legutóbb a 2018-as Gottiban szerepelt, ahol a filmvásznon is John Travolta feleségét alakította.

A tervek szerint még ebben az évben bemutatják Kelly Preston utolsó filmjét, az utómunka fázisában lévő Off the Railst.

View this post on Instagram

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Preston karrierje 1985-ben indult be, a Mischief – Első randi című filmmel. Még abban az évben szerepelt a Titkos imádó című romantikus komédiában. A sztár feltűnt továbbá a Maroon 5 She Will Be Loved című videoklipjében is.

A színésznő Kelly Kamalelehua Smith néven született Honoluluban. A Preston nevet 1984-ben, színészi karrierjének hajnalán vette fel. John Travoltát egy forgatáson ismerte meg 1987-ben, majd további háromszor játszottak együtt. Preston és Travolta 1991 óta házasok és két gyermekük van, a húszéves Elia és a kilencéves Benjamin. Harmadik gyermekük, Jet 2006-ban hunyt el az autizmushoz köthető betegségben.

Kelly Preston 57 éves volt.

Avatar

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya