Hírek

Váratlanul elhunyt Lance Reddick, a Drót és a John Wick-filmek sztárja

60 éves korában hunyt el Lance Reddick, rengeteg film és tévésorozat kedvelt karakterszínésze.

A TMZ értesült először a sokkoló halálhírről. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra azt, mi okozta Lance Reddick halálát, de a hatóságok természetes okokra hivatkoznak. Ez már csak azért is meglepő, hiszen a színész nemrégiben épp a közelgő John Wick: 4. felvonás sajtókörútján vett részt, hogy promotálja a filmet. Bár a március 15-i világpremieren nem jelent meg, még aznap közzétett egy jó kedélyű videót Twitter-csatornáján.

Lance Reddick egy nagy tiszteletben álló karakterszínész volt, akinek munkái hosszú évtizedeket ölelnek fel. Olyan sorozatokban bukkant fel főbb vagy mellékszerepben, mint a Drót, a Lost: Eltűntek, az Oz vagy A rejtély – legutóbb a Resident Evil Netflix-adaptációjában láthattuk.

Ellenállhatatlan és lehengerlő karizmáját és összetéveszthetetlen mély baritonját sosem felejti, aki már egyszer megtapasztalta.

Reddick sok esetben tekintélyt parancsoló fellépését nemcsak filmekben és sorozatokban, de videojátékokban is kamatoztatta. Aki pedig a színész humorosabb oldalára kíváncsi, tekintse meg a The Eric Andre Show vonatkozó jelenetét vagy a Funny or Die szkeccsét. Egyelőre be nem mutatott projektjei közé tartozik a Percy Jackson sorozat, amelyben Zeuszt alakítja, valamint a John Wick-széria spin-offja, mely a Ballerina névre hallgat.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com