Hírek

Elhunyt Sam Lloyd, a Dokik sztárja

56 évesen hunyt el Sam Lloyd, akit elsősorban a Dokik Ted ügyvédjeként ismerhettünk meg. A színész főként sorozatokban szerepelt, de tehetséges zenész is volt.

Sam Lloyd 1963. november 12-én született és 2020. április 30-án hunyt el. 2019-ben diagnosztizáltak nála műthetetlen agydaganatot, pár héttel első gyereke születése után.

Sam Lloyd harmincéves pályafutása során a Dokik mellett olyan sorozatokban szerepelt, mint Az elnök emberei, a Szégyentelenek, a Seinfeld, a Született szinglik, a Modern család vagy a Már megint Malcolm, és olyan filmekben, mint a Flubber vagy a Galaxi Quest.

Sorozatokban és filmekben nyújtott alakításai mellett Lloyd zenészként is ismertté vált; a The Blanks nevű a capella együttesben énekelt (ez a Dokik néhány jelenetében is visszaköszönt), és egy Beatles tribute bandában, a The Buttiesban volt basszusgitáros. Lloyd egy With Pam and Gil munkacímen futó country-rock musicalen is dolgozott, amelynek rendezője lett volna, azonban a diagnózis után ennek munkálatait felfüggesztették.

Bill Lawrence a következő sorokkal búcsúzott a színésztől Twitter-oldalán:

„Sokat gondolunk Sam Lloydra. Egy igazán kedves és remek fickó. Sokunknak fog hiányozni.”

Zach Braff, a Dokik főszereplője pedig a következő szavakkal méltatta Lloydot: „Nyugodjon békében az egyik legviccesebb színész, akivel valaha volt alkalmam együtt dolgozni. Sam Lloyd minden egyes alkalommal megnevettetett, amikor közös jelenetet forgattunk. Nem ismertem nála kedvesebb embert. Mindig örömmel fogok gondolni a veled töltött időkre, Sammy.”

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com