Hírek

Elindult a Jurassic World 3. forgatása – már címe is van a filmnek

Jurassic World 3. rendezője, Colin Trevorrow  a harmadik rész forgatásának első napját posztolt a készülő filmről. A The Wrap információi szerint a gyártó stúdió, a Universal is megerősítette, miszerint a film a Jurassic World: Dominion címet kapta a keresztségben. A dinós moziban Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett – ahogy azt már korábban megírtuk – visszatérnek az eredeti trilógia sztárjai, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is.

A Jurassic World-franchise első részét is jegyző Colin Trevorrow – miután J.A. Bayona megrendezte a Jurassic World: Bukott birodalom című folytatás – visszaült a rendezői székbe, sőt írói feladatokat is magára vállalt.  A direktor a forgatókönyvet az újoncnak számító Emily Carmichaellel írta saját, Derek Connollyval közösen írt sztorija alapján. A producerek között Trevorrow mellett Frank Marshall és Pat Crowley nevét olvashatjuk – sőt, Steven Spielberg is érintett a produkció kapcsán.

A filmben 1993-as és azóta kultikussá vált Jurassic Park főszereplői korábbi szerepükben térnek vissza, így Dern továbbra is Dr. Ellie Sattlert, Neill Dr. Alan Grantet, Goldblum pedig Ian Malcolmot alakítja a Jurassic World: Dominionban, mely az előzetes hírek szerint nem egy elzárt szigeten, hanem a mi világunkban fog játszódni.

View this post on Instagram

Day One #jurassicworld

A post shared by Colin Trevorrow (@colin.trevorrow) on

A Jurassic Park világát újjáélesztő új franchise 2015-ben a Jurassic Worlddel, minden idők legtöbb bevételt produkált filmjeként indul – az eltelt öt év alatt is csak a hatodik helyre csúszott vissza, és bizony a folytatás sem volt sokkal kisebb siker. A Jurassic World: Dominion premierjét 2021. június 11-ére várjuk.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com