Hírek

Elindult a Jurassic World 3. forgatása – már címe is van a filmnek

Jurassic World 3. rendezője, Colin Trevorrow  a harmadik rész forgatásának első napját posztolt a készülő filmről. A The Wrap információi szerint a gyártó stúdió, a Universal is megerősítette, miszerint a film a Jurassic World: Dominion címet kapta a keresztségben. A dinós moziban Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett – ahogy azt már korábban megírtuk – visszatérnek az eredeti trilógia sztárjai, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum is.

A Jurassic World-franchise első részét is jegyző Colin Trevorrow – miután J.A. Bayona megrendezte a Jurassic World: Bukott birodalom című folytatás – visszaült a rendezői székbe, sőt írói feladatokat is magára vállalt.  A direktor a forgatókönyvet az újoncnak számító Emily Carmichaellel írta saját, Derek Connollyval közösen írt sztorija alapján. A producerek között Trevorrow mellett Frank Marshall és Pat Crowley nevét olvashatjuk – sőt, Steven Spielberg is érintett a produkció kapcsán.

A filmben 1993-as és azóta kultikussá vált Jurassic Park főszereplői korábbi szerepükben térnek vissza, így Dern továbbra is Dr. Ellie Sattlert, Neill Dr. Alan Grantet, Goldblum pedig Ian Malcolmot alakítja a Jurassic World: Dominionban, mely az előzetes hírek szerint nem egy elzárt szigeten, hanem a mi világunkban fog játszódni.

View this post on Instagram

Day One #jurassicworld

A post shared by Colin Trevorrow (@colin.trevorrow) on

A Jurassic Park világát újjáélesztő új franchise 2015-ben a Jurassic Worlddel, minden idők legtöbb bevételt produkált filmjeként indul – az eltelt öt év alatt is csak a hatodik helyre csúszott vissza, és bizony a folytatás sem volt sokkal kisebb siker. A Jurassic World: Dominion premierjét 2021. június 11-ére várjuk.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya