Hírek

Elindult a Pókember 3. forgatása! – Tom Holland videója

Maga Pókember, azaz Tom Holland jelentette be Instagram videójában, hogy elkezdődtek a várva várt munkálatok.

Tom Hollandnek mostanság nagyon szoros az időbeosztása. Épphogy befejezte az Uncharted című videójáték-adaptáció őt érintő jeleneteit, máris a Pókember 3. forgatására igyekszik. A fiatal színész múlt héten még Nathan Drake jelmezében pózolt, most pedig már magángépéről posztolt videót az Instagramra. A kisfilmből kiderül, hogy miután landolt a gép, ő bejelentette:

megérkezett a georgiai Atlantába, úgyhogy irány a Marvel-film forgatása

– adta hírül a Collider.

Az egyelőre cím nélküli Pókemberfilm  rendezői székét ismét az első két Holland-mozit jegyző Jon Watts foglalta el. A forgatókönyvet a Pókember: Idegenbent jegyző Chris McKenna és Erik Sommers írták.

A történetet illetően sok meglepetés vár még ránk. Nemrégiben kiderült, hogy biztosra vehető Jamie Foxx Electróként, illetve Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ként való visszatérése. Foxx castingja sok kérdést vet fel arra vonatkozóan, hogy Holland filmje hogyan fogja összeegyeztetni a különböző idővonalakat oly módon, hogy ne zavarja össze a gondosan kidolgozott Marvel Cinematic Universe-t. Valószínű, hogy épp Doctor Strange feltűnése a kulcs, amely vélhetően bemutatja a multiverzum ötletét, amely később utat nyithat a sok irányú cameók számára.

Sok még a bizonytalan tényező, ám a tervek szerint a harmadik Pókember-film 2021. december 17-én debütál Amerika-szerte a mozikban.

A Sony viszont nemrégiben azt is leszögezte: legnagyobb kasszarobbantó eposzait csak megfelelő feltételek (értsd: elégséges számú vetítőhely és elegendő potenciális néző) esetén mutatja csak be.

Szabó Zsolt Szilveszter

Szabó Zsolt Szilveszter a szombathelyi BDF-en végzett mozgókép- és médiakultúra szakon. 25 éve foglalkozik filmekkel. Specializációja a sci-fi, a szerzői filmek, a zsánermozik szerzői változatai és a bizarr műfajkevercsek. Szívesen bíbelődik rebellis, besorolhatatlan alkotók műveivel. Kinematográfus istensége Tarkovszkij és nagyra tartja Enyedi Ildikó művészetét.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com