Hírek

Elindult a Superman forgatása

James Gunn, a DC Studios főnöke és a film rendezője maga számolt be a Superman első forgatási napjairól, amelyek a norvégiai Svalbardon zajlottak. 

„Az első jeleneteket vettük fel, amelyekben Superman a Magány Erődjébe menekül. Olyan helyet akartunk, ami gyönyörű, és olyan érzés, mintha az Északi-sarkvidék közepén lennénk.” A norvégiai napok után a forgatás az USA-beli Ohióba költözik majd.

A csapat minden nap reggel nyolctól délután négyig forgatott, melyet nagy érdeklődést kísért a helyiek részéről – néhányan igyekeztek is előnyt kovácsolni a látottakból, és már meg is jelentek az interneten az első mesterséges intelligencia fejlesztette hamis képek is.  Gunn azonnal lépéseket is tett, hogy megakadályozza a képek terjedését. 

A film korábban a Superman: Legacy címet viselte, de Gunn úgy döntött, elhagyja a Legacyt. A történet Clark Kentet (David Corenswet) fogja követni, aki újságírói életét és szuperhősként vállalt feladatait próbálja majd egyensúlyba hozni. A filmben feltűnik majd néhány ikonikus karakter is, akik az évek során Supermanhez kötődtek, köztük szerelme, Lois Lane (Rachel Brosnahan) és esküdt ellensége, Lex Luthor (a szerep kedvéért kigyúrt Nicholas Hoult) is. Perry White-ot Wendell Pierce alakítja, míg Hawkgirl szerepében Isabela Merced látható majd.  Supergirlt a DCU-ban Milly Alcock fogja játszani, de azt még nyert megerősítést, hogy Supermanben is láthatjuk-e majd a karaktert.

A film premierje jövő júliusra várható.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com