Hírek

Elindult Karantén Kérdezz-Felelek videósorozatunk

Home office közben sem tétlenkedünk, ha nem elindítottuk kérdés-válasz sorozatunkat, amire mindenki otthonából válaszol. Amíg itthonról zajlik a munka, hetente új adással jövünk.

Noha bezártak a mozik, és már sajtóvetítésre is online járunk, áprilisban is töretlenül írtuk a cikkeket a hazai és a nemzetközi filmes élet témáiból. Szeretnénk azonban egy kicsit megmutatni azt is, mi zajlik a négy fal között. Ne gondoljatok persze semmilyen reality show-ra! Témáink sosem hagyják el a filmek világát.

Első kérdésünk már a messzi múlt homályába vész: mit láttál utoljára moziban? Néhány perces videóink minden hétfőn filmHarcosok Klubja nevű kibeszélő csoportunkban kerülnek ki, ahol mindenkit várunk a közös beszélgetésre.

Ha csak tehetjük, otthonról dolgozunk. Elindítottuk hát **Karantén Kérdezz-Felelek** videósorozatunkat, amit kifejezetten ide, a filmHarcosok Klubja – Beszélj róla csoportba szánunk.Hetente jövünk újabb részekkel, de kérdezzetek ti is: miről legyen szó?Említett kritikák:* A vadon hívó szava: https://bit.ly/2KF0TvA* Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk: https://bit.ly/2KD9W0a

Közzétette: Filmtekercs.hu – 2020. április 27., hétfő

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.