Hírek

Elindult Karantén Kérdezz-Felelek videósorozatunk

Home office közben sem tétlenkedünk, ha nem elindítottuk kérdés-válasz sorozatunkat, amire mindenki otthonából válaszol. Amíg itthonról zajlik a munka, hetente új adással jövünk.

Noha bezártak a mozik, és már sajtóvetítésre is online járunk, áprilisban is töretlenül írtuk a cikkeket a hazai és a nemzetközi filmes élet témáiból. Szeretnénk azonban egy kicsit megmutatni azt is, mi zajlik a négy fal között. Ne gondoljatok persze semmilyen reality show-ra! Témáink sosem hagyják el a filmek világát.

Első kérdésünk már a messzi múlt homályába vész: mit láttál utoljára moziban? Néhány perces videóink minden hétfőn filmHarcosok Klubja nevű kibeszélő csoportunkban kerülnek ki, ahol mindenkit várunk a közös beszélgetésre.

Ha csak tehetjük, otthonról dolgozunk. Elindítottuk hát **Karantén Kérdezz-Felelek** videósorozatunkat, amit kifejezetten ide, a filmHarcosok Klubja – Beszélj róla csoportba szánunk.Hetente jövünk újabb részekkel, de kérdezzetek ti is: miről legyen szó?Említett kritikák:* A vadon hívó szava: https://bit.ly/2KF0TvA* Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk: https://bit.ly/2KD9W0a

Közzétette: Filmtekercs.hu – 2020. április 27., hétfő

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya