Hírek

Elisabeth Banks és a Charlie angyalai

'A Bigger Splash' premiere, 72nd Venice Film Festival, Italy - 06 Sep 2015Elisabeth Banks a Charlie angyalai franchise rebootjának rendezéséről tárgyal a Sonyval – adta hírül a Variety

Az ABC csatornán 1976-ban útjára indított sorozat magándetektív szerepeiben Farrah Fawcett, Kate Jackson és Jaclyn Smith Charlie voltak láthatók öt évadon át, utóbb Fawcett mellett Shelley Hack és Tanya Roberts játszotta a főszerepet.

A Sony 2000-ben Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu szereplésével bemutatta a 264 millió dollárt jövedelmező Charlie angyalait , de a Charlie angyalai: Teljes gázzal című 2003-as folytatás is 259 millió dolláros bevételt eredményezett.

Elisabeth Banks rendezőként a világ viszonylatban 285 millió dollárt hozó Tökéletes hang 2. című filmjével mutatkozott be, melynek egyben szereplője és producere is volt. Idén júniusban az Universal készülő új fantasy filmje, a Red Queen forgatásába kapcsolódott be.

A hazai közönség hamarosan viszont láthatja őt a novemberben bemutatásra kerülő Éhezők viadala utolsó részében. Ezt követően színészként és producerként a Universal 2017 júliusában bemutatásra kerülő Tökéletes hang 3. című filmjében találkozhat majd vele újra a közönség.

Avatar

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya