Hírek

Elisabeth Banks és a Charlie angyalai

'A Bigger Splash' premiere, 72nd Venice Film Festival, Italy - 06 Sep 2015Elisabeth Banks a Charlie angyalai franchise rebootjának rendezéséről tárgyal a Sonyval – adta hírül a Variety

Az ABC csatornán 1976-ban útjára indított sorozat magándetektív szerepeiben Farrah Fawcett, Kate Jackson és Jaclyn Smith Charlie voltak láthatók öt évadon át, utóbb Fawcett mellett Shelley Hack és Tanya Roberts játszotta a főszerepet.

A Sony 2000-ben Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu szereplésével bemutatta a 264 millió dollárt jövedelmező Charlie angyalait , de a Charlie angyalai: Teljes gázzal című 2003-as folytatás is 259 millió dolláros bevételt eredményezett.

Elisabeth Banks rendezőként a világ viszonylatban 285 millió dollárt hozó Tökéletes hang 2. című filmjével mutatkozott be, melynek egyben szereplője és producere is volt. Idén júniusban az Universal készülő új fantasy filmje, a Red Queen forgatásába kapcsolódott be.

A hazai közönség hamarosan viszont láthatja őt a novemberben bemutatásra kerülő Éhezők viadala utolsó részében. Ezt követően színészként és producerként a Universal 2017 júliusában bemutatásra kerülő Tökéletes hang 3. című filmjében találkozhat majd vele újra a közönség.

Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Hirdetés

Hirdetés