Hírek

Elisabeth Moss a legnagyobb punk rock arc – Her Smell előzetes

Elisabeth Moss a Her Smell című filmben

Extrém szerepben láthatjuk legközelebb mindannyiunk kedvenc szolgálólányát. A Her Smell Elisabeth Moss monológja, egyből bevonz minket ebbe a vonzóan taszító világba.

Alex Ross Perry ezúttal másodjára dolgozott együtt Elisabeth Moss-szal, és ha hihetünk az előzetesnek, a Her Smell (Az ő szaga) még a Kísértő emlékeknél is elborultabb lesz. A főszereplő Becky Something, aki teljes nonkonform módon viselkedik zenésztársaival, barátaival, családjával és úgy általában mindenkivel. Aztán néhány társával megalakítják a The Akergirls nevű lánybandát, amiben a felemelkedés és az újrakezdés új lehetőségét látja meg.

Perryt idén sokkal családiasabb projektben láttuk, ő volt a Disney-féle Micimackó film, a Barátom, Róbert Gida forgatókönyvírója, de ezzel a filmmel visszatér Elisabeth Moss-szal alkotott korábbi stílusához. Moss pedig idén A szolgálólány meséje második évadában szerepelt, amiért ismét Emmy-díjra jelölték, ahogy azt meg is nyerte.

A Her Smell világpremierje a csütörtökön indult Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon lesz.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..