Hírek

Elisabeth Moss a Her Smell című filmben – Előzetes

Alex Ross Perry a 2015-ös Kísértő emlékek után megint Elisabeth Mossnak adta a főszerepet. A Her Smell előzetese megtekinthető – olvastuk a Collideren.

Becky Something (Elisabeth Moss) egy punk-rock énekesnő volt a ’90-es években, a Something She nevű női trióban zenélt. A sikerrel drogok és démonok is együtt jártak, amikkel mind meg kellett küzdenie Beckynek.

Úgy tűnik, Elisabeth Moss megint parádésat alakított, akárcsak a rendező korábbi filmjében, a Kísértő emlékekben (eredeti címén: Queen of Earth), vagy korábbi szerepeiben, például A szolgálólány meséjében, vagy A tó tükrében.

A Her Smell fesztiválokon már bemutatkozott, a mozipremierje 2019 áprilisában várható.

A Her Smell további szereplői: Cara Delevingne, Dan Stevens, Agyness Deyn, Amber Heard, Gayle Rankin, Ashley Benson, Dylan Gelula, Virginia Madsen és Eric Stoltz.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya