Hírek

Elisabeth Moss a Her Smell című filmben – Előzetes

Alex Ross Perry a 2015-ös Kísértő emlékek után megint Elisabeth Mossnak adta a főszerepet. A Her Smell előzetese megtekinthető – olvastuk a Collideren.

Becky Something (Elisabeth Moss) egy punk-rock énekesnő volt a ’90-es években, a Something She nevű női trióban zenélt. A sikerrel drogok és démonok is együtt jártak, amikkel mind meg kellett küzdenie Beckynek.

Úgy tűnik, Elisabeth Moss megint parádésat alakított, akárcsak a rendező korábbi filmjében, a Kísértő emlékekben (eredeti címén: Queen of Earth), vagy korábbi szerepeiben, például A szolgálólány meséjében, vagy A tó tükrében.

A Her Smell fesztiválokon már bemutatkozott, a mozipremierje 2019 áprilisában várható.

A Her Smell további szereplői: Cara Delevingne, Dan Stevens, Agyness Deyn, Amber Heard, Gayle Rankin, Ashley Benson, Dylan Gelula, Virginia Madsen és Eric Stoltz.

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya