Hírek

Eljött a világ vége: Schwarzenegger és Hasselhoff a Kung Furyben

Ez kezd annál is jobb nyolcvanasévek-nosztalgiává válni, mint A Feláldozhatók sorozat: Arnold Schwarzenegger és David Hasselhof is csatlakozott a Kung Fury őrülethez, Michael Fassbender és egy triceratops-zsaru mellé.

Alig két napja írtuk, hogy Michael Fassbender beszállt a Kung Fury című tökéletesen hihetetlen projektbe. Kung-fu, dinoszauruszok, Adolf Hitler, diszkózene, Miami és a nyolcvanas évek legszebb akciójelenetei; emellé már igazán nem kell semmi más, mint A Tökéletes Akciósztár: ma pedig kiderült, hogy Arnold Schwarzenegger is csatlakozik a filmhez.

A Kung Fury, David Sandberg 2015-ben megjelent félórás paródia-mozija egy támogatásokból elkészített, a ’80-as évek VHS-akciófilmjeit megidéző és azok bugyutaságait és naivitását karikírozó film volt – írtuk. (Meg is nézheted itt alul.) A kung-fu mesterévé vált miami zsaru, Kung Fury egy hacker  és Thor isten segítségével visszautazik az időben, hogy legyőzze Adolf Hitlert, a Kung Führert: a film tömény nosztalgia és egyúttal ennek a nosztalgiának a paródiája.

A rövidfilm akkora rajongótábort szerzett (40 milliós nézettség világszerte), hogy nemsokára egész estés film készül belőle. Schwarzenegger mellett David Hassehoff is szerepelni fog – írja a Collider –; Hasselhoff már az eredeti videóban is cameo-szerepet vállalt.

A hivatalos szinopszis a következő:

„1985-öt írunk: a legjobb év valaha. Miamit minden idők rohadtul legjobb zsaruja, Kung Fury vigyázza. Kung Fury Thundercop csapata a tökéletes osztag: a történelem messzeségéből gyűltek össze, hogy legyőzzék az ördögi Kung Führert, Adolf Hitlert. Miután egyikük tragikus halála miatt a csoport feloszlik, egy rejtélyes gonosz emelkedik ki az árnyékokból, hogy segítsen a Führer küldetésében megszerezni a végső fegyvert. Kung Fury átvág téren és időn, hogy megmentse barátait, megvédje a híres Miami Kung Fu Akadémiát és egyszer s mindenkorra legyőzze a gonoszt.”

Kell ennél több? Addig is gyönyörködjünk a rövidfilmben:

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com