Hírek

Elkaszálták A farkas gyermekeit – lesz, aki megmenti?

A farkas gyermekei színészei most a közösségi médiát hívják segítségül, hátha folytatódhat a sorozat egy másik platformon.

Az HBO Max indulásakor zászlóshajónak tűnő sorozat, A farkas gyermekei úgy látszik, közel sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Pedig volt itt minden: nagyköltségvetésű produkció, új sci-fi világ, merész ötletek és Ridley Scott neve, mint producer és pár rész rendezője. Azonban Aaron Guzikowski kreátor szériája nem tudta egy jelentős számú nézősereg figyelmét megragadni – helyette egy erősebb kultuszt teremtett egy szűk réteg számára.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Kritikailag nem volt sikertelen A farkas gyermekei,

mely egy interplanetáris vallásháború után játszódik, és amelynek középpontjában androidok nevelnek embergyerekeket az ateizmusra. A cselekmény persze sokkal szövevényesebb ennél; talán emiatt is lehet, hogy sokan lemorzsolódtak a második évad végére, mely sokak szerint jobban sikerült, mint az első fináléja.

Az HBO Max azonban bejelentette, nem készítik el a harmadik évadot. Ilyenkor a sorozat készítői és színészei egy dolgot tehetnek: a közösségi médiához fordulnak, hogy minél nagyobb hype-ot generáljanak a sorozatnak. Ezzel a terv, hogy egy másik szolgáltató vagy tévécsatorna, látván a potenciális közönséget, felkarolja és újjáélessze a történetet. Így menekülhetett meg többek között a Brooklyn 99, A Térség és a Lucifer című sorozat is az elmúlt években.

Hogy erre mennyi esély van? Kész csoda lenne, ha az HBO-tól valaki átvállalná a sorozat folytatását, hiszen a büdzsé igazi rémálom lehet. Mindenesetre azt mindig szomorú látni, ha egy történet nem érhet révbe, így egy tisztességes befejezés mindenképp járna a farkasoknak.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés