Hírek

Elkaszálták a Sherlock és Watsont

Johnny Lee Miller mint Sherlock Holmes a Sherlock és Watsonban

A Sherlock és Watsonnak az utolsó évada lesz a hetedik. A befejező évad munkálatai a múlt héten fejeződtek be.

A 2012-ben Johnny Lee Millerrel és Lucy Liuval útjára induló sorozat egy modernkori feldolgozása az Arthur Conan Doyle által megteremtett világnak, ami indulásakor megdöbbentette a rajongókat, mivel a jól ismert nyomozópáros New Yorkban eredt a bűnesetek nyomába, ráadásul Watsonból nő lett.

A sorozat hatodik évadához eredetileg 13 epizódot terveztek az alkotók, amiből végül 21 rész lett. Az évad igazán izgalmas fordulattal lepte meg a rajongókat: Holmes és Watson New Yorkból a legendás Baker Streetre költöztek, és a Scotland Yarddal együtt kezdtek el dolgozni.

A hetedik évad esetében is 13 epizódot terveztek, így a széria 154 epizód után ér véget. A CBS a hivatalos premierdátumot még nem jelentette be.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..