Hírek

Neil Patrick Harris búcsút inthet legújabb sorozatának

A Netflix kíméletlen volt, és elkaszálta az Újra szingli (Uncoupled) című romantikus vígjátéksorozatot – írja a Deadline. Neil Patrick Harris újra munkanélküli.

Az egyik legnagyobb streaming-szolgáltató most már notórius módon csinálja a sorozatok félbehagyását – persze, ebben nem sokkal különbözik el a konkurenciától, hiszen az elmúlt félév többek közt az HBO Max törlései miatt volt hangos. Azonban az 1899, a Blockbuster, Az éjféli klub, a Resident Evil, a Cowboy Bebop, az Ez így nem OK és megannyi sorozat után most egy újabbnak intett pápát mindössze egyetlen évad után.

Pedig adott volt sok fontos részlet: Neil Patrick Harris először játszhatott meleg karaktert, mindezt Darren Star, az Emily Párizsban, a Szex és New York, az És egyszer csak… és a Beverly Hills 90210 tapasztalt írójának projektjében. A Netflix már-már hírhedt azért, hogy kiemelten foglalkozik mindenféle rasszok és szexuális kisebbségek reprezentációjával; és itt volt az alkalom, hogy egy szingli meleg férfiról szóló romantikus történetet is beillesszenek a portfólióba. Azonban nem hittek benne eléggé, az Újra szingli nézettsége pedig nem érte el a megjelenése környékén a top 10-et. Ezt pedig (ahogy azt a fenti felsorolás is jelzi) több sorozat sem volt képes túlélni a streaming-szolgáltatón, legyen akármennyire különös, izgalmas, folytatásért kiáltó, vagy egy népszerű brand adaptációja.

Ahogyan az lenni szokott, az elkaszálás még közel sem végleges elköszönés a sorozattól:

ilyenkor az alkotóknál előfordul, hogy más tévétársaságoknál vagy streaming-szolgáltatóknál próbálják eladni a folytatást. Az Újra szinglinél az esélyes a Paramount Global alá tartozó Showtime csatornája lehet.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!