Hírek

Elkészül a Constantine folytatása

Keanu Reeves visszatérésével, Francis Lawrence rendezésében érkezik a Constantine, a démonvadász (Constantine) folytatása.

A Warner Bros. folytatást tervez a 2005-ben bemutatott Constantine, a démonvadászhoz, amelyben a címszereplőt alakító Keanu Reeves mellett Francis Lawrence is visszatér a rendezői székbe – értesült a Deadline.

A készülő film forgatókönyvét Akiva Goldsman jegyzi, akinek az Egy csodálatos elme, valamint a közutálat tárgyát képező Batman és Robin scriptjeit köszönhetjük. A produceri feladatokat pedig saját produkciós cégén keresztül Goldsman, illetve J.J. Abrams (Lost – Eltűntek, Star Wars: Az ébredő Erő, Star Wars: Skywalker kora) és Hannah Minghella látják el. Abrams korábban ugyan már dolgozott az HBO Maxnél egy Constantine sorozaton (amiről itt írtunk), de azt elkaszálták a Reeves főszereplésével érkező második rész bejelentésével. A Hollywood Reporter értesülései szerint azonban más platformon még megvalósulhat a projekt.

Noha a Constantine 2005-ben világszerte 230 millió dolláros bevételt hozott a stúdiónak, egészen mostanáig nem voltak tervek a folytatásról.

Emiatt hatalmas örömhír a rajongóknak, hogy a John Wick negyedik epizódján dolgozó Reeves ismét magára öltheti majd a DC haldokló démonvadászának a szerepét, akit legutóbb Matt Ryan formált meg az NBC 2014-es sorozatában.

Az eredeti képregényadaptációban egyébként Reeves mellett feltűnt Rachel Weisz, Shia LaBeouf és Tilda Swinton is, akiknek visszatéréséről még nincs információ – írja a Collider. Mindenesetre várjuk a lelkének megmentéséért pokolbéli démonokkal küzdő figura újbóli mozis felbukkanását.

Vida Benjámin Áron

Vida Benjámin nemzetközi tanulmányokat hallgat a Budapesti Corvinus Egyetemen. Filmes érdeklődése már gyerekkorára visszavezethető, tollat azonban egészen egyetemista koráig nem ragadott, így csak 2022-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Noha foglalkoztatják a társadalomkritikus szuperhősfilmek, a klasszikus gengszterfilmek és a sci-fik, mégis Stanley Kubrick és David Lynch alkotásai mozgatják meg leginkább a fantáziáját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com