Hírek

Úgy tűnik, valóban elkészülhet az Űrgolyhók 2.

Mel Brooks producerként felügyeli majd az Űrgolyhók folytatásának készültét, amely projekthez már rendező és főszereplő is tartozik.

1987-ben debütált Mel Brooks Csillagok háborúja-paródiája a mozikban, és vált egycsapásra kultuszfilmmé az alkotó munkáira jellemző abszurd és bájosan idétlen stílusa miatt. Az Űrgolyhókban olyan színészek szerepeltek Brooks mellett, mint Bill Pullman, Daphne Zuniga, John Candy és a felejthetetlen Rick Moranis Lord Helmet (a kamu Darth Vader) szerepében. Évtizedekig keringtek a pletykák egy esetleges folytatásról, azonban hivatalos információ erről csak a napokban érkezett.

Az Amazon MGM Studios ragadta magához a lehetőséget, hogy tető alá hozza az Űrgolyhók folytatását

– írja a Variety. Ehhez sikerült megnyerniük a 97 éves legendát, Mel Brookst is, aki producer lesz Josh Gad mellett, aki viszont színészi és forgatókönyvírói feladatot is magára vállal. A szkriptet továbbá Benji Samit és Dan Hernandez is szerzi, akik a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káoszon és a Pokémon: Pikachu, a detektíven is dolgoztak korábban – és hamarosan egy Star Wars-tematikájú animációs filmet is láthatunk tőlük. Az Űrgolyhók 2-t a parodisztikus hangvételű alkotásairól – mint a Kivert kutyák és a Barb és Star Vista Del Marba megy – ismert rendező, Josh Greenbaum készíti.

Hogy bárki visszatér-e a 37 évvel ezelőtti filmből, arra azért lehet számítani – bár biztosan nem mindenkire. Bill Pullman a legaktívabb színész a gárdából, így Lone Starr, az előző rész hőse gyanúsan újra felbukkan majd. Vespa hercegnő szerepében Daphne Zuniga, valamint Sandurz ezredesként George Wyner szintén esélyes lehet. Rick Moranis már régóta nem színészkedik, John Candy, Dick Van Patten és Joan Rivers pedig már elhunytak.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com