Hírek

Elkezdődött Ari Aster legújabb filmjének forgatása, ráadásul nem semmi színészgárdával

ari_aster_joaquin_phoenix

Az Örökség és a Fehér éjszakák rendezője ismét az A24 berkein belül készíti filmjét, ami ezúttal nem egy horror lesz.

Ari Aster az amerikai függetlenfilm és horror szcéna legnagyobb csillaga, aki az A24-gyel közösen készített filmjeivel robbant be a köztudatba. Legutóbbi, maratoni játékidejű, minden eddiginél elborultabb munkája, az Amitől félünk Joaquin Phoenix-szel egy erősen megosztó film lett, ami magasabb költségvetése miatt még pénzügyileg is egy kemény bukást hozott a stúdiónak. Viszont Aster nem ült sokáig a babérjain, ugyanis

elkezdte forgatni Eddington című filmjét, amihez sikerült megnyernie magának a friss Oscar díjas Emma Stone-t, Austin Butler-t, Pedro Pascal-t és visszacsábította Joaquin Phoenix-t is.

A hivatalos leírás eddig csak annyit árult el, hogy egy Új-mexikói kisvárosi seriffet követünk nyomon, aki magasabb ambíciókkal rendelkezik és megpróbál kitörni megszokott mindennapjaiból. Aster szokásosan írja és rendezi is a filmet, és Lars Knudsen mellett producerként is dolgozik rajta Square Peg nevű produkciós cégével. Az Eddington a Square Peg és az A24 hatodik koprodukciója, ugyanis Aster korábbi munkái mellett Nicolas Cage legutóbbi filmjének, az Álmaid hősének és Jenna Ortega hamarosan érkező, Death of a Unicorne című filmjének is producere volt.

Érdekesség a moziról, hogy Aster a horror helyett ezúttal a western műfajt tervezi felforgatni. Továbbá ezúttal nem Pawel Pogorzelski fogja fényképezni a filmet, hanem a Hetedik, az Evita és Csiszolatlan gyémánt operatőre, Darius Khondji. A színészgárdát erősíti még Luke Grimes, Clifton Collins Jr., Micheal Ward, Deirdre O’Connell és Gabe Kessler is.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com