Hírek

Elkezdődtek az Agymenők utolsó évadának munkálatai

A tizenkettedik évaddal véget fog érni az Agymenők. A leghosszabb többkamerás szitkom a televíziózás történetében 279 epizódot követően búcsúzik majd a tévéképernyőktől. A nagy sikerű amerikai sitcom 2007-ben kezdődött, hatodik évada óta minden évben több mint 18 millió nézőt hozott epizódonként, valamint 46 Emmy-jelöléséből hetet váltott díjra.

Ebből négyet a Sheldont alakító Jim Parsons vihetett haza, aki úgy gondolta, 12 évad után kiszáll a sorozatból. Az alkotók fejében pedig meg sem fordult, hogy nélküle folytassák a kocka tudósok mindennapjait bemutató szériát.

Az utolsó évad munkálatai szerdán kezdődtek el. Jim Parsons, Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, Melissa Rauch és Simon Helberg a Parsons instagram oldalára feltöltött közös képpel láttak neki a munkálatoknak.

Hiányozni fogtok mindannyian és hiányozni fog ez az egész,  jobban, mint ahogy ki tudom fejezni, és jobban mint ahogy ezt jelen pillanatban tudom” – nyilatkozta Parsons.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható. Imádja, ha beleköttök az írásaiba! mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés