Hírek

„Ellopták az élettörténetemet” – kifakadt Mike Tyson a róla készült sorozat miatt

trevante-rhodes-mike-tyson-hulu

Mike Tyson egykori nehézsúlyú ökölvívó ismét kifakadt a közösségi médiában a Hulu sorozata miatt, ami a bokszoló életéről készült.

Mike Tyson újra bevitt néhány ütést a Hulunak a róla készülő életrajzi sorozat miatt. A visszavonult nehézsúlyú ökölvívó a közösségi médiában kritizálta a streamer Mike című sorozatát, ami e hónap 25-én érkezik. A The Hollywood Reporter cikke szerint,

Mike Tyson azt állítja, a Hulu „ellopta az élettörténetemet”.

A bokszoló nehezményezi, hogy nem vehetett részt a sorozat készültében és anyagi kompenzációban sem részesült.

Tyson egy szombati Instagram posztja úgy szól, „Hulu a streaming megfelelője a rabszolgatartónak”. A bokszvilágbajnok figyelmeztet, ne dőljünk be a streaming szolgáltatónak, nem pártolja a sorozat hozzáállását az élettörténetéhez. „Ez már nem 1822. Ez 2022. Ellopták az életem történetét és nem fizettek érte. A Hulu igazgatóinak én csak egy n…r vagyok.” Mike Tyson a Twitteren hasonlóan erős szavakkal azt állítja, „Ők Góliát és én vagyok Dávid. Fejek fognak hullani ezért.”

Az ökölvívó és a Hulu küzdelme nem most kezdődött. Tyson hasonló gondolatokat osztott meg 2021 februárjában, mikor a sorozatot bejelentették. Akkor úgy fogalmazott, ez nem más, mint „kulturális hűtlen kezelés”.

A sorozatban a bokszolót Trevante Rhodes (Holdfény, Predator – A ragadozó) alakítja többek között Harvey Keitel társaságában. Tyson életéről egy másik sorozat is készülőben van, aminek készítésében a bokszoló már aktívan részt vesz. Az a sorozat stílusosan a Tyson címet viseli, a főszerepet pedig Jamie Foxx alakítja majd. Az executive producerek között Martin Scorsese neve is megtalálható.

A Hulu sorozatának producere, Steven Rogers (Én, Tonya) és Karin Gist showrunner korábban a hónapban elmondták, nem volt céljuk Tysont sem hősként, sem gazemberként ábrázolni. „Mi elfogulatlanul akartuk elmondani a történetet a nézőre hagyva, hogy mit gondoljon és érezzen” – mondta Gist.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com