Hírek

Előbb a Star Wars, aztán jöhet a Godzilla

Godzilla

GodzillaMég csak egy hete fut a mozikban az új Godzilla, máris a folytatás hírétől hangos az internet. De amitől még hangosabb, az a rendező, Gareth Edwards Star Wars spin-offjának bejelentése.

Ez már nem csak holmi kósza pletyka, a Legendary Pictures minap kiadott közleményében jelentette be a 2016 decemberi bemutatóval betervezett Star Wars filmet. Hogy mi lesz a téma, kinek a spin-offja lesz, azt mondjuk még nem lehet tudni, de az izgalom már így is magával ragadta a rajongókat. A Legendary vezérigazgatója így nyilatkozott a rendezőről:

„Gareth filmkészítési tehetsége generációjának egyik legkreatívabb, szinte látnoki rendezőjévé teszi. Mindig is az volt a terv, hogy készítünk egy másik filmet, mielőtt nekilátnánk a következő Godzillának, de azt mi sem gondoltuk, hogy ez egy Star Wars részlet lesz. A Godzilla rajongóinak vanmég egy óriási ötletünk talonban, azt pedig kíváncsian várom, milyen nyomot hagy majd Garreth a Star Wars univerzumon.”

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Garethet nem csak egy Godzilla folytatásra kérték fel, hanem rögtön egy trilógia megalkotására.

Avatar

Wehli-Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya