Hírek

Előbb a Star Wars, aztán jöhet a Godzilla

Godzilla

GodzillaMég csak egy hete fut a mozikban az új Godzilla, máris a folytatás hírétől hangos az internet. De amitől még hangosabb, az a rendező, Gareth Edwards Star Wars spin-offjának bejelentése.

Ez már nem csak holmi kósza pletyka, a Legendary Pictures minap kiadott közleményében jelentette be a 2016 decemberi bemutatóval betervezett Star Wars filmet. Hogy mi lesz a téma, kinek a spin-offja lesz, azt mondjuk még nem lehet tudni, de az izgalom már így is magával ragadta a rajongókat. A Legendary vezérigazgatója így nyilatkozott a rendezőről:

„Gareth filmkészítési tehetsége generációjának egyik legkreatívabb, szinte látnoki rendezőjévé teszi. Mindig is az volt a terv, hogy készítünk egy másik filmet, mielőtt nekilátnánk a következő Godzillának, de azt mi sem gondoltuk, hogy ez egy Star Wars részlet lesz. A Godzilla rajongóinak vanmég egy óriási ötletünk talonban, azt pedig kíváncsian várom, milyen nyomot hagy majd Garreth a Star Wars univerzumon.”

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Garethet nem csak egy Godzilla folytatásra kérték fel, hanem rögtön egy trilógia megalkotására.

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com