Hírek

Élőszereplős Naruto film készül

Naruto Élőszereplős filmet készít a Lionsgate a világhírű anime és manga, a Naruto alapján – írja az avclub.com.

Az eredeti manga sorozatot Kisimoto Maszasi alkotta meg, majd ebből készült igen hamar anime sorozat is. A történet alapját egy 1997-ben megjelent manga alkotja, mely a fiatal nindzsatanonc, Naruto életét mutatja be. A sorozat sok harci jelenetet tartalmaz, de tökéletesen egyensúlyozza a komolyságát egy-egy humoros jelenettel is. A karakterfejlődések és a személyiségek kiforrottsága is a Naruto fényét emelik – vallják a kritikusok és a rajongók. A hatalmas sikereket elért manga és anime később videójátékként, kártyajátékként és egyéb termékek formájában is meghódította a világot.

Teljesen logikus tehát, hogy végre élőszereplős film készül a 90-es évek végének egyik legemblematikusabb japán szereplőjével. A Lionsgate Michael Graceyt kérte fel az alkotás megrendezésére, aki korábban leginkább vizuális effektekért felelős munkakörökben dolgozott.

A Naruto filmről további információ egyelőre nincsen, de ha csak meg tudja majd közelíteni azt a sikert, melyet eredeti párja 18 éves pályafutását követően végig járt, máris elégedettek lehetnek az alkotók. Hát, majd kiderül.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com