Hírek

Élőszereplőssé válnak a Fecsegő tipegők

A Fecsegő tipegők mögött közel 180 sorozatepizód és három film van, legújabban pedig élőszereplős változatban láthatjuk majd viszont a babákat. Ebben David Bowers lesz segítségükre rendezőként, aki otthonosan mozog a családi filmek terén.

A Fecsegő tipegők rajzfilmsorozat kilenc évadot élt meg a Nickelodeonon és három egész estés filmet. Magyar szemmel már azért is érdekes a babákról szóló rajzfilm, mert Csupó Gábor volt az egyik megalkotója. A Paramount fantáziát látott a tipegők kalandjaiban, és élőszereplős formában vinné azokat vászonra, amelyhez, a The Hollywood Reporter értesülései szerint, már megtalálta a rendezőt is.

David Bowerst szerződtették le, akinek nem idegenek a családi filmek. Az Egy ropi naplója filmváltozatai közül hármat ő rendezett, de animációs téren is kipróbálta már magát az Elvitte a vízzel és az Astro Boyjal. Mindkét fajta tapasztalatára szüksége lehet, hiszen a Fecsegő tipegők filmváltozata hiába lesz élőszereplős, a babákat animációként keltenék életre.

A filmet várhatóan 2021. január 29-én mutatják be. David Bowers munkáját producerként a sorozat eredeti készítői közül Karen Rosenfelt és Csupó Gábor is segíti majd. Hogy ki adhatja a hangját a babáknak, vagy ki keltheti életre a mellékszereplőket, arról még nincs hír, ahogy azt sem tudni, ezúttal milyen kalandba keverednek a tipegők.

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés