Hírek

Előzetes: 7 Days in Hell

7-Days-in-Hell Itt az első teljes előzetese az HBO 45 perces áldokumentumfilmjének, a 7 Days in Hell-nek. Főszerepben Andy Samberg és Kit Harington.

A szűk egy órás sport mockumentary (humoros áldokumentumfilm, ilyen például az Office is) két tenisz legendáról és kettejük 7 napon át tartó őrületes csatájáról szól Wimbledonban. Aaron Williams (Samberg) és Charles Poole (Harington) nem csak a pályán ellenfelek, hiszen az életben is teljesen különböznek egymástól. Williams a tenisz fenegyereke, nagyszájú, beképzelt és távol áll tőle a sport eleganciája. Míg Poole egy amolyan csöndesebb igazi tehetség, aki kissé együgyű, de a teniszhez mindennél jobban ért.

Magát a meccset több interjú szakítja meg olyan neves felszólalókkal, mint Serena Williams vagy John McEnroe. De játszik még a filmben Karen Gillan, Lena Dunham, Michael Sheen, Mary Steenburgen, Will Forte, Howie Mandel és Fred Armisen is.

A 7 Days in Hell-t Jake Szymanski rendezi és Murray Miller (Csajok) írja.

Az előzetes alapján igen szórakoztató filmet – amelyben Havas Jon meghökkentően szőrtelen – július 11-én tűzi műsorára az HBO.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés