Hírek

Előzetes: A Very Murray Christmas

a very murray christmas Bár nyúlfarknyi, de mégis valami előzetes-féle jött ki a karácsonykor megjelenő legújabb Bill Murray produkcióhoz, melynek – szerintem – igen frappánsan az A Very Murray Christmas címet adta a Netflix.

Magáról az alkotásról sem lehet igazán tudni semmit, néhány szereplő, a rendező és az egy mondatos történet kivételével. A filmben mindenki saját magát alakítja majd, így egy igazi cameo-kánaánnak nézünk elébe. Bill Murray karácsonykor a New Yorkban tomboló hatalmas hóvihar miatt azon aggódik, hogy egyik meghívott vendége sem fog tudni eljutni az általa vezetett TV showba. Ezen segítenek a random beugrott sztárok, akik különböző előadásokkal és érdekes történetekkel próbálják megmenteni a műsort.

A produkciót Sofia Coppola írja és rendezi, míg Murray mellett olyan nagy nevek tűnnek fel mint George Clooney, Paul Shaffer, Amy Poehler, Julie White, Dimitri Dimitrov, Michael Cera, Chris Rock, David Johansen, Maya Rudolph, Jason Schwartzman, Jenny Lewis, Phoenix’s Thomas Croquet, Christian Mazzalai and Laurent Mazzalai, Frederic Moulin, Rashida Jones, Miley Cyrus, és még sokan mások.

A rövidke előzetes tényleg csak arra jó, hogy ismét ráeszméljünk, milyen jól is áll Bill Murray-nek a kissé szomorkás, kissé unott, kissé kiöregedett karakter. Főleg ha egy ennyire aranyos rénszarvas aganccsal kémleli a kivilágított várost.

A zenés vígjáték besorolás alatt futó A Very Murray Christmas decemberben érkezik az amerikai mozikba, reméljük, egyszer hozzánk is eljut.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com