Hírek

Előzetes: Absolutely Anything

Absolutely Anything Újabb előzetessel jelentkezik a Simon Pegg főszereplésével készült angol vígjáték, az Absolutely Anything.


Hirdetés

A film rendezőjének, Terry Jones-nak olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Gyalog galopp, a Brian élete vagy Az élet értelme. Ebből adódóan nyilván egy bizonyos humorra építő alkotást várhatunk most is, az előzetesben láthatóakból egy kissé engedve a kor és a mai mozinéző igényeinek.

A történet szerint a főhős, Neil (Simon Pegg, a Cornetto-trilógia főszereplője) egy nap arra ébred, hogy abszulút hatalommal bír, és minden teljesül, amit csak kimond. Mi, nézők tudjuk, hogy mindez egy földönkívüliekből álló tanács döntésére történik, akik random kiválasztanak egy földi lényt, hogy megnézzék, az jóra vagy rosszra használja-e a különleges adottságát.

Mondani se kell, hogy eleinte önző és önös érdekek vezérlik Neilt, majd később persze megvilágosul, hogy mennyi jót is tehetne a világgal. Kissé Minden6ó érzésünk van, hiszen az akkori Isten-szerepbe bújt Jim Carrey valami hasonló szituációba kerül, hasonló üzenettel, de várjuk ki a végét.

Az előzetes alapján egy kellemes, humoros és pörgős film lesz az Absolutely Anything, főleg, hogy Pegg játékában eddig nem igazán kellett csalódnunk. Mellette szerepel még egyébként Kate Beckinsale, Joanna Lumley és Eddie Izzard, míg a főhős kutyája Robin Williams hangján szólal meg a színész utolsó alakításai egyikeként.

A film augusztusban érkezik az angol mozikba, magyar bemutatásáról egyelőre nem tudni.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés