Hírek

Előzetes: Accidental Love

2005 Venice Film Festival - Proof Photocall Az IMDb-n jött ki az első előzetese David O. Russell Accidental Love című filmjének, amely elsőre egy átlagos romantikus vígjátéknak tűnik, nagy adag hollywoodi giccsel, de a rendező korábbi alkotásaiból és a szereplőgárdából kiindulva azért még van remény.

Kicsit meglepő, hogy olyan filmek után mint A harcos, a Napos oldal vagy az Amerikai botrány Russell egy látszólag ennyire tipikus romkommal jelentkezik, de várjuk ki a végét. A történet szerint egy görkorcsolyás pincérnő éppen a lánykérése pillanatában szenved egy egészen furcsa (már-már komikus) balesetet. Egy szögbelövővel való szerencsétlen találkozása során az agyába fúródik egy apró fémdarab. A baj azonban ott kezdődik csak igazán, amikor biztosítás hiányában nem műtik meg, és radikális személyiség változáson megy keresztül.

A szereposztásra egy szavunk se lehet: Jessica Biel, Jake Gyllenhaal, James Mardsen, James Brolin, Kirstie Alley és Catherine Keener is színesítik a produkciót, amely az előzetes alapján azért tartogat némi öniróniát magában.

Az Accidental Love bemutatójának pontos dátuma egyelőre ismeretlen, csak úgy, mint a magyar címe vagy forgalmazása, de valószínűleg mi sem maradunk majd ki a jóból.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com