Hírek

Előzetes: American Ultra

american ultra Megérkezett az első előzetese a nyár végén érkező American Ultra című akció-vígjátéknak. Főszerepben: Jesse Eisenberg és Kristen Stewart.

A történet szerint Mike (Eisenberg) élete nagyjából a fű és barátnője (Stewart) körül forog. Egy nap azonban egy véletlen apróság folytán minden megváltozik. Kiderül, hogy a teszetosza, bénácska, állandóan beszívott Mike egy magasan képzett alvó ügynök, akit aktiváltak.

Innentől pedig jöhet az akció, a pörgés és az olyan meglepő és ötletes elemek, mint egy serpenyőt használni egy golyó irányának megváltoztatására. Az előzetes alapján humoros, laza, mégis profin kivitelezett akciófilmnek nézünk elébe, melyet Nima Nourizadeh (Project X – A buli elszabadul) rendez.

A címszereplők mellett pedig láthatjuk még Walton Gogginst, Connie Brittont, Topher Gracet, John Leguizamot és Bill Pullmant.

Az American Ultra augusztusban érkezik az amerikai mozikba, hazai forgalmazásáról egyelőre nem tudni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés