Hírek

Előzetes: Argo 2.

Argo 2

Argo 2Lassan elérkezik a pillanat, amire 2004 óta várunk: Balogh Tibi és bandája visszatér a mozivásznakra!

A történet szerint Tibiéket megbízza a japán szindikátus egyik embere (Kulka János), hogy szerezzenek meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozót, ám főhőseink nem mozognak túl otthonosan az IT világában.A problémákat fokozza egy múltbéli sérelem miatt bepöccent roma nagyfőnök, a szlovák hadsereg és néhány japán bérgyilkos. Persze nagy botorság lenne Tibiéket alábecsülni, ezért bízhatunk benne, hogy a film végére mindent elintéznek gyorsban, okosban.

Április végéig még sokat kell aludni, ezért a hosszas várakozást enyhítendő itt az első előzetes, melynek utolsó mondata remélhetőleg nem fedi a valóságot!

https://www.youtube.com/watch?v=tlAyUYNZBi4

 

Avatar

Dunai Marcell

Dunai Marcell a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán végzett, jelenleg szakirányú továbbképzését végzi mentálhigiénés segítő szakember szakon. A ráckeresztúri Fiatalkorúak Drogterápiás Otthonában dolgozik terápiás munkatársként: munkájából kifolyólag vonzza a függőségek pszichológiája, a felépülés folyamata és az ennek tükrében megjelenő emberi kapcsolatok filmes reprezentációi.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya