Hírek

Előzetes: Argo 2.

Argo 2

Argo 2Lassan elérkezik a pillanat, amire 2004 óta várunk: Balogh Tibi és bandája visszatér a mozivásznakra!

A történet szerint Tibiéket megbízza a japán szindikátus egyik embere (Kulka János), hogy szerezzenek meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozót, ám főhőseink nem mozognak túl otthonosan az IT világában.A problémákat fokozza egy múltbéli sérelem miatt bepöccent roma nagyfőnök, a szlovák hadsereg és néhány japán bérgyilkos. Persze nagy botorság lenne Tibiéket alábecsülni, ezért bízhatunk benne, hogy a film végére mindent elintéznek gyorsban, okosban.

Április végéig még sokat kell aludni, ezért a hosszas várakozást enyhítendő itt az első előzetes, melynek utolsó mondata remélhetőleg nem fedi a valóságot!

https://www.youtube.com/watch?v=tlAyUYNZBi4

 

Dunai Marcell

Dunai Marcell a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán végzett, jelenleg szakirányú továbbképzését végzi mentálhigiénés segítő szakember szakon. A ráckeresztúri Fiatalkorúak Drogterápiás Otthonában dolgozik terápiás munkatársként: munkájából kifolyólag vonzza a függőségek pszichológiája, a felépülés folyamata és az ennek tükrében megjelenő emberi kapcsolatok filmes reprezentációi.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com