Hírek

Előzetes: Argo 2.

Argo 2

Argo 2Lassan elérkezik a pillanat, amire 2004 óta várunk: Balogh Tibi és bandája visszatér a mozivásznakra!

A történet szerint Tibiéket megbízza a japán szindikátus egyik embere (Kulka János), hogy szerezzenek meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozót, ám főhőseink nem mozognak túl otthonosan az IT világában.A problémákat fokozza egy múltbéli sérelem miatt bepöccent roma nagyfőnök, a szlovák hadsereg és néhány japán bérgyilkos. Persze nagy botorság lenne Tibiéket alábecsülni, ezért bízhatunk benne, hogy a film végére mindent elintéznek gyorsban, okosban.

Április végéig még sokat kell aludni, ezért a hosszas várakozást enyhítendő itt az első előzetes, melynek utolsó mondata remélhetőleg nem fedi a valóságot!

https://www.youtube.com/watch?v=tlAyUYNZBi4

 

Dunai Marcell

Dunai Marcell

Dunai Marcell a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán végzett, jelenleg szakirányú továbbképzését végzi mentálhigiénés segítő szakember szakon. A ráckeresztúri Fiatalkorúak Drogterápiás Otthonában dolgozik terápiás munkatársként: munkájából kifolyólag vonzza a függőségek pszichológiája, a felépülés folyamata és az ennek tükrében megjelenő emberi kapcsolatok filmes reprezentációi.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya