Hírek

Előzetes: Bíborhegy

Crimson-Peak Megérkezett az újabb, igen hatásos előzetese az októberben érkező Guillermo del Toro rendezte Bíborhegy című kísértet horrornak.

A filmet író és rendező mexikói del Toro olyan filmek készítője, mint a Pokolfajzat 1-2-(3), A faun labirintusa és a Tűzgyűrű, de alapvetően jártas a horror filmekben, így joggal reménykedhetünk egy újabb izgalmas és misztikus filmben.

Annál is inkább várjuk a Bíborhegyet, mely olyan színészekkel találkozhatunk benne, mint Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam vagy Burn Gorman. A történet szerint egy tragédiát átélt lányból tehetéges írónő válik, aki bár próbálja lezárni a múltját, egy valamit nem ad fel: hisz a szellemekben. Amikor egy titokzatos testvérpár férfi tagja elveszi feleségül és egy rémisztő, elhagyatott kastélyban kezdenek bele új életükbe, az emlékek visszatérnek, a szellemek pedig megelevenednek.

Az előzetes alapján kissé mesebeli lesz a film, kevésbé az ijesztgetés, mint a látvány kerül hangsúlyba. Csodaszép díszletek és kosztümök között izgulhatunk a fiatal és bájos Wasikowskaért.

A Bíborhegy október 15-én érkezik a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com