Hírek

Előzetes: Black Mass

johnny depp Előzetest kapott Johnny Depp legújabb filmje, az igaz történetet feldolgozó Black Mass.

A Scott Cooper (Őrült szív, A harag tüze) rendezte alkotás Whitey Bulger, hírhedt bűnözőről szól, akitől egész Dél-Boston rettegett a 20. század második felében. A 70-es évektől azonban FBI informátorként is tevékenykedett, hogy tönkretegyen egy rivális maffia családot. A film erre az ambivalens és kétes kapcsolatra épül, híven mutatva be egy folyamatot, mely során Bulger átveszi az irányítást és a történelem egyik legkíméletlenebb gengszterévé növi ki magát.

A fordított Donnie Brasco felállású film előzetes alapján egy kissé átlagosnak tűnik, bár erőszakban és vérben valószínűleg nem lesz hiány. Depp elsőre ijesztő kék kontaktlencséje és rosszul felillesztett parókája kissé levesz a karakter komolyságából, de hogy a filmen mi érződik majd, az teljesen a színészen múlik. Mellette egyébként szerepel még Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon és Jesse Plemons is.

A Black Mass szeptemberben kerül az amerikai mozikba, magyar forgalmazásáról egyelőre nem tudni.

https://www.youtube.com/watch?v=uWsbqshD5TE

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com