Hírek

Előzetes: Bosszúállók: Ultron kora

avengers_age_of_ultron Megérkezett a 3. előzetes a Bosszúállók filmek legújabbikához. Sok új jelenet, akció és robotokkal való harc teszi ki a nagyját, a már jól ismert poénokkal vegyítve.

Az első filmhez hasonlóan a Bosszúállók: Ultron korát is Joss Whedon rendezi, a színészgárda pedig csak bővült az eddig is impozáns felhozatalhoz képest. Fekete Özvegy ismét Scarlett Johansson, Vasember Robert Downey Jr., Amerika kapitány Chris Evans, Hulk Mark Ruffalo, Loki Tom Hiddleston, Sólyomszem pedig Jeremy Renner. De visszatér Cobie Smulders, Samuel L. Jackson és Paul Bettany is. A főgonosz szerepében, legalább is a hangja erejéig James Spadert köszönthetjük, de Elizabeth Olsen, Hayley Attwel és Idris Elba is szerepet kapott a Marvel legújabb produkciójában.

A történet szerint a csapatnak ezúttal Ultronnal és a filmes világot egyre jobban izgató mesterséges intelligencia hátulütőivel kell megküzdenie az emberiség védelméért. Sok az akció, a robbantás és a harcjelenet az új előzetesben, mely szépen felsoroltat mindenkit a filmből.

A Bosszúállók: Ultron kora május 7-én érkezik a hazai mozikba.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com