Hírek

Előzetes: Cop Car

cop car Itt az első előzetes a Cop Car című akció-thrillhez Kevin Bacon főszereplésével.

A történet szerint két fiatal fiú egy elhagyott rendőrautót talál (innen a kissé furcsa cím) a semmi közepén, majd úgy dönt, hogy elkocsikázgat kicsit. Pechükre a helyi seriff (Bacon) nem veszi ennyire könnyen az esetet, és igen csak erőszakosan és ijesztően áll bosszút a fiúkon.

A filmet az a John Watts rendezte, és írta Christopher D. Ford oldalán, aki leginkább a tavalyi évben került a köztudatba a nálunk mellőzött Clown című horror filmjével.

Bár az előzetes igen pörgős, éppen ezért szinte kivehetetlen, hogy éppen ki is a jó vagy a rossz fiú a filmben, de az biztos, hogy egy erős hangulatú és izgalmas produkció vár ránk. Kevin Bacon pedig tökéletesen hozza a félnivaló rendőrt, akitől meglehetősen távol áll a szolgálunk és védünk szlogen.

A Cop Car nyár végén kerül az amerikai mozikba, magyar bemutatóról egyelőre nincsenek hírek.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..