Hírek

Előzetes: Csillagainkban a hiba

Csillagainkban a hiba (The Fault In Our Stars) Shailene Woodley Ansel Elgort

Csillagjainkban a hiba (The Fault In Our Stars) Shailene Woodley Ansel ElgortNapjaink egyik legnagyobb és legszebb tinisztárja, Shailene Woodley folytatja az egy függetlenfilm-egy közönségfilm mintát, és a nem rossz, de a jó nem ilyen A beavatott után egy remek hangulatot sugárzó mozival jelentkezik. A Csillagainkban a hibához megérkezett az első előzetes, ez alapján mi mindenképp derűlátóak vagyunk Woodley karrierje és a dráma színvonala kapcsán egyaránt.

Hazel Grace Lancasternél (Shailene Woodley – A beavatott, Utódok) rákot diagnosztizálnak, a tizenéves lány úgy érzi, az élet már semmi jót nem tartogat számára. A betegség feldolgozására létrejött terápiás csoportban találkozik Gus-szal (Ansel Elgort – A beavatott, Carrie), és Hazel hirtelen szerelmes lesz a rákkal vívott csatájában a lábát elveszítő srácba.

Könnyek és bizsergető érzések kísérik majd a június 5-i premieren a nézőket, és az is biztos, hogy ez a rákos film sokkal jobb lesz, mint pocsék német rokona, a Lány kilenc parókával. Josh Boone rendező  (Bízz a szerelemben!) második munkája azokat célozza meg a nyári kasszarobbantó szezonban, akik torkig vannak a szuperhősökkel, és inkább a mindennapok hőseit akarják a vásznon látni. Nekik kiváló szórakoztatást kínál a Csillagjainkban a hiba.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com