Hírek

Előzetes: Éjszakai hajsza

ejszakai hajsza Liam Neesonnak ezúttal a változatosság kedvéért fiát kell megvédenie az egy hét múlva mozikba kerülő Éjszakai hajsza című akciófilmben. És hogy kitől? Nem mástól, mint a zseniális Ed Harristől.

A történet szerint Neeson megöli egy legjobb barátja, a maffiavezér Harris fiát, amiért az megfogadja, bosszút áll Neeson fián. A drámai elemekkel ötvözött akciófilm pörgős és érzelgős jelenetekkel kevert előzetest kapott, szép zenével és sok fegyverrel.

A filmet Jaume Collet-Serra rendezte, aki a Non-stopban és Az ismeretlen férfiban is együtt dolgozott Liam Neesonnal. Az említett két szereplőn kívül pedig láthatjuk még Joel Kinnamant, Commont, Vincent D’Onofriot, Nick Noltet és Boyd Holbrookot is.

Az Éjszakai hajsza március 12-én érkezik a magyar mozikba, tovább gazdagítva Neeson immáron jelentős akcióhős arzenálját.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya