Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Előzetes: Éjszakai hajsza

ejszakai hajsza Liam Neesonnak ezúttal a változatosság kedvéért fiát kell megvédenie az egy hét múlva mozikba kerülő Éjszakai hajsza című akciófilmben. És hogy kitől? Nem mástól, mint a zseniális Ed Harristől.

A történet szerint Neeson megöli egy legjobb barátja, a maffiavezér Harris fiát, amiért az megfogadja, bosszút áll Neeson fián. A drámai elemekkel ötvözött akciófilm pörgős és érzelgős jelenetekkel kevert előzetest kapott, szép zenével és sok fegyverrel.

A filmet Jaume Collet-Serra rendezte, aki a Non-stopban és Az ismeretlen férfiban is együtt dolgozott Liam Neesonnal. Az említett két szereplőn kívül pedig láthatjuk még Joel Kinnamant, Commont, Vincent D’Onofriot, Nick Noltet és Boyd Holbrookot is.

Az Éjszakai hajsza március 12-én érkezik a magyar mozikba, tovább gazdagítva Neeson immáron jelentős akcióhős arzenálját.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..