Hírek

Előzetes: Flash and Bone sorozat

flesh-and-bone Igaz, csak novemberben indul, máris itt a Flash and Bone balettos Starz sorozat első előzetese.

Moira Walley-Beckett (Breaking Bad írója és producere) alkotása elsőre kicsit átlagos történettel operál – a fiatal Claire (Sarah Hay) tehetséges, de érzelmileg labilis táncos, aki New Yorkba megy, ahol megtapasztalja a balett-világ kőkemény és kegyetlen világát -, viszont kétség kívül minőségi munka. Gyönyörű fényképezés, szép beállítások és nagyon erős hangulat jellemzi az előzetes alapján.

Persze nem új a nap alatt a táncosok valóban kimerítő és eszméletlen tempójú világának feltárása (pl.:Fekete hattyú), mindig lehet egy témát tovább bontani. A sorozat önmagában teret adhat egy-egy karakter mélyebb ábrázolására és a cselekmény lassabb, de alaposabb kibontakoztatására.

A Flash and Bone egyelőre 8 epizódot számlál, de sikerétől függően nyilván több évadosra tervezik a készítők.

https://www.youtube.com/watch?v=C8wKm3grIxc

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..